Hoe De Externe Monitor te Gebruiken met Apple MacBook

Er zijn verschillende manieren om een extra beeldscherm of beeldscherm met uw Apple MacBook in te stellen. Al uw schermen met elkaar spiegelen of uw werkruimte uitbreiden met verschillende applicaties en vensters op elk scherm kan eenvoudig worden gedaan.

Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een Apple MacBook?

Als u eerder Windows-pc gebruikte maar nu bent overgeschakeld naar een MacBook, vraagt u zich misschien af hoe u een screenshot kunt maken zonder de toets Print Screen. Maak je echter geen zorgen, er zijn verschillende manieren waarop een screenshot kan worden gemaakt op Mac.

Apple MacBook Repair

Hoe Meerdere Schermen Op Uw iMac Pc aan Te Sluiten?

Als u iMac Pro gebruikt, zult u blij zijn te weten dat u meerdere 4K- en 5K-schermen op uw pc kunt aansluiten. Met drie ingebouwde Thunderbolt-poorten ondersteunt iMac Pro maximaal vier 4k- en twee 5K-schermen. In deze blog gaan we u met hetzelfde proces begeleiden, d.w.z. voor het aansluiten van beeldschermen op uw iMac pro.

Hoe Het Wachtwoord Van Uw Apple Apparaat Te Verwijderen?

Weet u niet hoe u het wachtwoord van uw Apple-apparaat kunt verwijderen? Geen zorgen meer. Omdat we in deze blog je gaan begeleiden over het verwijderen van het wachtwoord van je Apple-apparaat, en daarom wordt je aangeraden om de blog zorgvuldig door te nemen, zodat je de complete oplossing kunt krijgen.

Apple Reparatie Nederland,

  • Apple Laptop Reparatie
  • Macbook Reparatie
  • Apple Notebook Reparatie
  • Apple Motherboard Reparatie