Hoe Het Wachtwoord Van Uw Apple Apparaat Te Verwijderen?

Weet u niet hoe u het wachtwoord van uw Apple-apparaat kunt verwijderen? Geen zorgen meer. Omdat we in deze blog je gaan begeleiden over het verwijderen van het wachtwoord van je Apple-apparaat, en daarom wordt je aangeraden om de blog zorgvuldig door te nemen, zodat je de complete oplossing kunt krijgen.

De stappen voor het verwijderen van het wachtwoord van uw respectieve Apple-apparaat worden hieronder vermeld. En als u problemen ondervindt tijdens het lezen of volgen van de blog, neem dan onmiddellijk contact op met Apple Repair Amsterdam voor hulp. Nu zijn de stappen als volgt;

 • Ten eerste moet u een computer bij u hebben. En voor de stappen heb je het nodig. Nu wordt u verondersteld te controleren of uw apparaat niet is aangesloten op de computer. Zo ja, verwijder deze dan omdat u enkele stappen moet volgen voordat u hem op de computer aansluit.
 • Nu moet u het apparaat verbinden met de computer, maar alleen na het volgen van de stappen;
  • 1. Als u iPhone X of iPhone8 hebt, wordt u voorgesteld deze uit te schakelen en vervolgens op de computer aan te sluiten. Maar zorg ervoor dat u de zijknop ingedrukt houdt en deze vervolgens alleen op de computer aansluit. En tik erop totdat; u ziet de optie voor het scherm Herstelmodus.
  • 2. Als uw iPad wordt geopend met behulp van de gezichts-ID, wordt u aangeraden deze uit te schakelen en vervolgens verbinding te maken met de computer en de drukknop te laten staan totdat het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven.
  • 3. Als u iPhone 7 of een andere versie hebt, volgt u dezelfde stappen, maar houd er rekening mee dat u op de knop moet drukken totdat het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven. En als u niet weet hoe u uw mobiel kunt uitschakelen, bezoekt u gewoon onze website of bladert u gewoon op internet voor de informatie.
 • Ten slotte moet u het apparaat op de computer vinden en vervolgens wachten tot het proces is voltooid. Stel daarna het apparaat in en gebruik het zonder problemen.

Dit zijn dus de stappen voor het verwijderen van het wachtwoord. Maar als je nog steeds ergens last van hebt, kun je onze website bezoeken voor meer gerelateerde blogs. Of u kunt rechtstreeks contact opnemen met Apple Reparatie Centrum of via live chats. Onze teams zijn zeer getalenteerd en experts, ze zouden uw problemen in een mum van tijd oplossen, dus maak u er geen zorgen over. Bel ons gewoon om uw problemen op te lossen. Dus waar wacht je nog op, bel ons gewoon en lost je problemen op.

Apple Reparatie Nederland,

 • Apple Laptop Reparatie
 • Macbook Reparatie
 • Apple Notebook Reparatie
 • Apple Motherboard Reparatie